Feedback, Complaints or Problems

Page 1 of 2   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
  Nothing after splash window
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to N0x0ut
    CHEATMASTER
    N0x0ut posted on Dec 10, 2020 11:19:30 PM - Report post
     
    Trainers don't open anymore, I get the splash to open saying that it's customized for me and then just nothing. I kill my webroot everytime, as I always have, and I even did the change recommended for the "Windows 10 Feature Pack 2004" not sure what to try now
  • Moderator
    Send a message to CyPHeR369
    MODERATOR
    CyPHeR369 posted on Dec 10, 2020 11:35:13 PM - Report post
     
    Have both latest .NET CORE and FRAMEWORK

    dotnet.microsoft.com/download/dotnet-core/current/runtime
    dotnet.microsoft.com/download/dotnet-framework

    (Both of the Net-Core MUST be installed x86 and x64)
    "Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak."
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to Jabberwacky
    SAGE
    Jabberwacky posted on Dec 11, 2020 9:58:41 AM - Report post
     
    I am also having same issue with trainer for Assassin's creed Valhalla, re installed both Net-Core and even did a repair, other trainers work fine except this one.
    Not sure what i am missing ?
  • Premium Plus
    Send a message to ServiusTheBear
    MODERATOR
    ServiusTheBear posted on Dec 11, 2020 10:26:10 AM - Report post
     
    quote:
    originally posted by Jabberwacky

    I am also having same issue with trainer for Assassin's creed Valhalla, re installed both Net-Core and even did a repair, other trainers work fine except this one.
    Not sure what i am missing ?

    Did you restart your computer after the install n repair?

    My Site - www.serviusthebear.webs.com
    Steam - www.steamcommunity.com/id/ServiusTheBear
    Youtube - www.youtube.com/c/serviusthebear
    Twitch - www.twitch.tv/serviusthebear
    Facebook - www.facebook.com/ServiusTheBearTV
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to Jabberwacky
    SAGE
    Jabberwacky posted on Dec 11, 2020 4:45:15 PM - Report post
     
    quote:
    originally posted by ServiusTheBear

    quote:
    originally posted by Jabberwacky

    I am also having same issue with trainer for Assassin's creed Valhalla, re installed both Net-Core and even did a repair, other trainers work fine except this one.
    Not sure what i am missing ?

    Did you restart your computer after the install n repair?

    did a repair of Net core even installed 5.0 did a shuttdown of pc restarted and everything now is working thanks Servius

  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to nicklesbe
    ELDER
    nicklesbe posted on Dec 13, 2020 7:25:41 PM - Report post
     
    I'm having this issue with cyberpunk. Everything is installed and I've restarted several times. Is it a network issue with the trainer? because other trainers work just fine. Like GTA V for example. Opens perfectly. However cyberpunk won't open. This problem seems to happen a lot with active/popular trainers. Like it will just stop working out of the blue, then start again hours later with no changes on my end. Usually happens after an update to the trainer. So is there like a strain on that particular trainers network something, or is just like turned off? It's so weird.
  • Site Support
    Send a message to DragonStryder
    SITE SUPPORT
    DragonStryder posted on Dec 13, 2020 7:49:16 PM - Report post
     
    quote:
    originally posted by nicklesbe

    I'm having this issue with cyberpunk. Everything is installed and I've restarted several times. Is it a network issue with the trainer? because other trainers work just fine. Like GTA V for example. Opens perfectly. However cyberpunk won't open. This problem seems to happen a lot with active/popular trainers. Like it will just stop working out of the blue, then start again hours later with no changes on my end. Usually happens after an update to the trainer. So is there like a strain on that particular trainers network something, or is just like turned off? It's so weird.

    Try to install .net Framework 4.7
    its an older version but some users report that it solves their issues.

    CheatHappens Lead Moderator & Site Support.
    CheatHappens Trainer Monkeys Project Lead.
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to gjmajour
    ELITE
    gjmajour posted on Dec 22, 2020 6:14:15 PM - Report post
     
    I am also having this issue. The Splash window will come up and then "Not Responding". I ran some tests and thought to wait it out, waited 15 minutes and nothing. Forced closed, deleted trainer, and redownloaded trainer and it is the same thing. All of my other trainers are doing the same thing. I have tried the Framework 4.7 and it is the same issue.
Page 1 of 2   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 4:21:55 PM