From the Depths Message Board  STATUS: ACTIVE - Trainers are still being considered and updated for this title as patches are released. There is no guarantee that a trainer can be made or updated but it will be reviewed by our staff.

Our From the Depths Trainer is now available for version 3.1.1.4 and supports STEAM. Our From the Depths message board is available to provide feedback on our trainers or cheats.
From the Depths Trainer
REQUEST MORE OPTIONS
0 option(s) for voting
FILE UPDATE REQUEST
0 report(s) filed
BOOST UPDATE PRIORITY
Boost currently not available
Message Board for PC version
Page 3 of 5   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
  From the Depths Trainer
  • Trainer Maker
    Send a message to 0x90
    STAFF
    0x90 posted on Aug 02, 2015 3:23:39 PM - Report post
     
    Have you also rebooted your computer after installing?
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to Shouken
    ELITE
    Shouken posted on Aug 02, 2015 6:50:21 PM - Report post
     
    naturally, yes.
  • Trainer Maker
    Send a message to 0x90
    STAFF
    0x90 posted on Aug 03, 2015 10:29:10 AM - Report post
     
    DId you have BOTH redis before? If yes have you tried repairing them and performing a reboot?
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to Shouken
    ELITE
    Shouken posted on Aug 03, 2015 11:57:25 AM - Report post
     
    as i said, i cleanly reinstalled them. as in uninstalled, rebooted, reinstalled, rebooted again. both redists, x86 and x64.

    not sure what to do, it wont run on the laptop either (which has 64bit win7 as well)

    Edit: Id like to add that this is the only trainer that has this problem. every other, including the fairy fencer f trainer uploaded yesterday, injects fine.

    [Edited by Shouken, 8/6/2015 4:12:31 AM]
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to DeGarebear
    ELITE
    DeGarebear posted on Aug 06, 2015 1:56:12 PM - Report post
     
    I also have this problem. I have both Redis installed.
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to tehDman
    ELITE
    tehDman posted on Aug 13, 2015 12:58:15 PM - Report post
     
    i got this problem too, never had a problem with any of the other trainers on this site.
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to celborn
    ELITE
    celborn posted on Aug 27, 2015 7:32:07 PM - Report post
     
    No luck here either ive uninstalled, rebooted and reinstalled .net 4.5 with no love.
  • Trainer Maker
    Send a message to 0x90
    STAFF
    0x90 posted on Aug 28, 2015 7:37:53 AM - Report post
     
    Shouken told me he had broken variables in Windows according to the VC++ Redis and now trainer activation works for him. I've downloaded the trainer here on CH and activation works flawless.

    You can try to uninstall the redis, reboot, install and reboot again.
Page 3 of 5   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 10:12:51 AM