LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / MESSAGE BOARDS / OFF-TOPIC DISCUSSIONS

Off-Topic Discussions

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 4 of 5   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
Windows Live Messenger problem. help!
 
Neo7  posted on Feb 02, 2010 6:26:47 AM - Report post

Moderator
Send a message to Neo7
MODERATOR
Make sure you type it in correctly. If you are, you're missing some critical files on your computer.
 
Evanscense  posted on Feb 02, 2010 6:35:56 AM - Report post

Current rank: 4.5 Stars. Next Rank at 20.000 Posts.
Send a message to Evanscense
EVIL GENIUS
quote:
originally posted by Neo7

Make sure you type it in correctly. If you are, you're missing some critical files on your computer.

Doesn't work, yet.
Maybe changing my OS be a good idea.
Thanks for your guidances.

 
pisces  posted on Feb 02, 2010 6:42:06 AM - Report post

Current rank: 3.5 Stars. Next Rank at 8000 Posts.
Send a message to pisces
ELITE
If all of our suggestions, including Neo's have failed, then your last resort would be to re-install your Windows. But make sure you have the valid keys for it.
 
Evanscense  posted on Feb 02, 2010 6:48:51 AM - Report post

Current rank: 4.5 Stars. Next Rank at 20.000 Posts.
Send a message to Evanscense
EVIL GENIUS
quote:
originally posted by pisces

If all of our suggestions, including Neo's have failed, then your last resort would be to re-install your Windows. But make sure you have the valid keys for it.

I have already reinstalled it, but doesn't work.

 
Neo7  posted on Feb 02, 2010 7:00:51 AM - Report post

Moderator
Send a message to Neo7
MODERATOR
1. Open Internet Explorer
2. Go to Tools > Internet Options
3. Go to the Connections Tab
4. Click on "LAN Settings" at the bottom
5. Uncheck "Use a Proxy For Your LAN"
6. Apply these changes and attempt to log in.
 
Evanscense  posted on Feb 05, 2010 12:02:01 AM - Report post

Current rank: 4.5 Stars. Next Rank at 20.000 Posts.
Send a message to Evanscense
EVIL GENIUS
In troubleshoot it says, the problem is "Hosts files..."...
What should i do now for solve currently problem?


 
Shibby  posted on Feb 05, 2010 1:05:24 AM - Report post

Current rank: 4.5 Stars. Next Rank at 20.000 Posts.
Send a message to Shibby
ELITE
Click the repair button in the trouble shooter
 
Evanscense  posted on Feb 05, 2010 3:32:19 AM - Report post

Current rank: 4.5 Stars. Next Rank at 20.000 Posts.
Send a message to Evanscense
EVIL GENIUS
quote:
originally posted by potato_chips

Click the repair button in the trouble shooter

It doesn't solve the problem.

Page 4 of 5   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
  Post Reply
Go to page: 1  2  3  4  5 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 9:22:37 AM