LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / MESSAGE BOARDS / FEEDBACK, COMPLAINTS OR PROBLEMS

Feedback, Complaints or Problems

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 1 of 2   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
Locked Topic  ~mnn133.tmp file missing from temp folde
 
Mattering  posted on Jan 02, 2016 2:36:59 AM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to Mattering
ELITE
Hi, most of my other CH trainers work, however, I got careless and forgot to add an exclusion to the ~mnn133.tmp file on my new laptop. AV marked it as infected and i told it to restore the file. I then tried to exclude it from my AV but now I can't find it. The trainer I am trying to run (Kingdom) would open up and give me a blank window for 1-2 second and crash. How do I fix this and where can I get the tmp file? Yes I run all trainer in admin mode so don't give me that advice. Also, tried running the trainer with my AV uninstalled (bitdefender total security) but same thing happens.
 
Sapphire  posted on Jan 02, 2016 2:41:13 AM - Report post

Current rank: 3.5 Stars. Next Rank at 8000 Posts.
Send a message to Sapphire
ELITE
The file is a temp file that gets created when you launch one of 0x90s trainers. Since you restored it might be that the trainer is unable to make it properly you'll probably have to reboot your PC for the temp files to be cleared.

EDIT: My Windows might be a bit rusty but since it has ~ infront if you haven't set your settings to show hidden folders and files you won't see it.

[Edited by Sapphire, 1/2/2016 2:42:30 AM]

 

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to Mattering
ELITE
Thanks for the reply Sapphire. Restarting my computer and running the program does indeed bring back the ~mnn133.tmp file and I managed to exclude the file, however, the same error is happening with the Kingdom trainer. It still crashes after 1-2 seconds of giving me a blank window that says "customized for mattering". I'm gonna try and restart my computer a second time and see if it helps haha. Also I am aware of the hidden file option thanks for the edit though

[Edited by Mattering, 1/2/2016 2:56:58 AM]

 
Sapphire  posted on Jan 02, 2016 2:58:21 AM - Report post

Current rank: 3.5 Stars. Next Rank at 8000 Posts.
Send a message to Sapphire
ELITE
quote:
originally posted by Mattering

Thanks for the reply Sapphire. Restarting my computer and running the program does indeed bring back the ~mnn133.tmp file and I managed to exclude the file, however, the same error is happening with the Kingdom trainer. It still crashes after 1-2 seconds of giving me a blank window that says "customized for mattering". I'm gonna try and restart my computer a second time and see if it helps haha. Also I am aware of the hidden file option thanks for the edit though

[Edited by Mattering, 1/2/2016 2:56:58 AM]

Fair enough. I just downloaded it to test for myself, it seems to work. If the temp file isn't being blocked perhaps the authentication is?

 

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to Mattering
ELITE
Ah, good point. Does the steps for windows 8/8.1 work with windows 10?
 
Sapphire  posted on Jan 02, 2016 3:03:58 AM - Report post

Current rank: 3.5 Stars. Next Rank at 8000 Posts.
Send a message to Sapphire
ELITE
I would assume so, I'm afraid I haven't tested much with windows 10. Could try and disable your AV and see if that fixes anything, since that's the only thing that SHOULD be blocking the authentication in the case
 

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to Mattering
ELITE
Disabling AV and Uninstalling AV results in the same error . I guess it was not meant to be. I have no problems with Caliber's trainers, just tried opening 0x90's Long Live the Queen trainer and the same thing happens. Seems like I'm mainly having problems with trainers made by 0x90. Now to try that long IE 10 guide
 
Sapphire  posted on Jan 02, 2016 3:18:46 AM - Report post

Current rank: 3.5 Stars. Next Rank at 8000 Posts.
Send a message to Sapphire
ELITE
quote:
originally posted by Mattering

Disabling AV and Uninstalling AV results in the same error . I guess it was not meant to be. I have no problems with Caliber's trainers, just tried opening 0x90's Long Live the Queen trainer and the same thing happens. Seems like I'm mainly having problems with trainers made by 0x90. Now to try that long IE 10 guide

That seems really weird, from what I know 0x90 is on Windows 10 himself

Page 1 of 2   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
  Post Reply
Go to page: 1  2 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 2:00:45 PM
Cheat Happens Premium
 
* Access PC trainers and exclusive content
* Updated game trainers and cheats daily
* Get notified when new cheats are added
* Request which games get new trainers
* Priority support with any problem
Message Board Moderators
Neo7
Neo7
Latiosmaster47Latiosm.
forty-twoforty-two
HonestGamerHonestG.
dstatesdstates
Important Board Topics
Trending Topics