LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / MESSAGE BOARDS / FEEDBACK, COMPLAINTS OR PROBLEMS

Feedback, Complaints or Problems

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 1 of 2   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
Locked Topic  Trainers won't load.
 
Sniper361984  posted on Oct 22, 2013 4:49:27 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to Sniper361984
ELITE
Been having an issue with some of the trainers today. When I double click on them nothing happens, they won't load at all. I had task manager open when trying to load some and they appear in the application list for maybe a second then disappear. I'm running Windows 8.1 Pro and I havn't changed anything on my system in the last 24 hours. To be sure I even loaded a restore point from two days ago when the trainers defiantly worked and still the same issue.

Granted this is not happening with all my trainers. I checked a few of them and the trainers for Assassin's Creed 3, Bioshock infinite, Dead Space 3, Command & Conquer Red Alert 3 & Uprising, Renegade Ops, Supreme Commander Forged Alliance, Sins of a Solar Empire Rebellion, Spec Ops The Line and Tomb Raider(2013) all worked fine previously but now experience this problem. Where as the trainers for Supreme Commander 2, Bulletstorm, Ace Combat Assault Horizon, Far Cry 3 and the Assassin's Creed 3 Editor all work fine.

I've redownloaded the latest versions of the trainers, I've set each of the trainers as trusted in my antivirus settings, I've disabled IE, I've tried compatibility modes and running as administrator but the problem still persists.

Apologies if this is a common issue but I checked the forums and a lot of people reference trainers crashing when IE10 is installed. In my case the trainers don't even load I get no notifications at all when I try to load them. Any help would be appreciated.

 
kingkob  posted on Oct 22, 2013 5:08:30 PM - Report post

Trainer Maker
Send a message to kingkob
STAFF
Are you using Avast?
 
Sniper361984  posted on Oct 22, 2013 5:14:53 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to Sniper361984
ELITE
Nope Kaspersky. Been using Kaspersky since I got this computer a month ago and on the computer previous to this one. Rarely interfered with CH trainers before and if it did I'd just add the trainer to the trusted program list and they'd work fine.
 
PWizard  posted on Oct 22, 2013 5:33:27 PM - Report post

Founder
Send a message to PWizard
FOUNDER
Something is obviously blocking them. AVast didn't block them until several days ago then we got 500,000 support emails wondering why our trainers wouldn't download. I would uninstall Kaspersky and any other security software until you figure out what it is.
 
Sniper361984  posted on Nov 12, 2013 10:16:31 AM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to Sniper361984
ELITE
UPDATE: Just wanted to update this thread with some curious observations. The trainers listed above seem to be running and not running at random. Some days they work fine and others they don't load at all. I've haven't installed or uninstalled anything, hardware or software. I've made no changes what so ever to this computer. But one second they work and the next they don't. Will update again if I can figure out what the heck is going on.
 
agates100  posted on Nov 16, 2013 3:08:16 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to agates100
CHEATMASTER
quote:
originally posted by Sniper361984

UPDATE: Just wanted to update this thread with some curious observations. The trainers listed above seem to be running and not running at random. Some days they work fine and others they don't load at all. I've haven't installed or uninstalled anything, hardware or software. I've made no changes what so ever to this computer. But one second they work and the next they don't. Will update again if I can figure out what the heck is going on.

I'm having the same issue. Sometimes they load, sometimes they don't. I've disabling every anti-virus program and still nothing.
I've tried the offline authenticator and it still doesn't work. I'm at a loss.

Any ideas?

 
Sniper361984  posted on Nov 19, 2013 8:36:13 AM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to Sniper361984
ELITE
I figured it out and it is the weirdest issue I've ever come across. Its the audio jack. When I have headphones plugged in the trainers work but when the headphones are unplugged they don't. I just ran some tests on all the trainers listed above and its the same every time. Figured it out when I bought PixelJunk Shooter last week. Exact same problem, exact same solution.

I had no idea so many programs are fussy about headphones but now I know. Granted its probably more complicated than that but I'm not a programmer so I have no idea what it actually is.

[Edited by Sniper361984, 11/19/2013 8:43:19 AM]

 
patburch301  posted on Dec 31, 2014 1:57:57 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to patburch301
MEMBER
does any one else have any ideas this is bull to me their got to be pro help i just got life time for nothing
Page 1 of 2   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
  Post Reply
Go to page: 1  2 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 7:49:31 PM
Cheat Happens Premium
 
* Access PC trainers and exclusive content
* Updated game trainers and cheats daily
* Get notified when new cheats are added
* Request which games get new trainers
* Priority support with any problem
Message Board Moderators
Neo7
Neo7
Latiosmaster47Latiosm.
forty-twoforty-two
HonestGamerHonestG.
dstatesdstates
Important Board Topics
Trending Topics