Instant Building (build Fire problem) - Cheat Happens Company of Heroes 2 Message Board (Page 1)
Cheat Happens Game Cheats and Wallpapers
Cheat Happens Game Cheats and Wallpapers
 
Cheat Happens Game Cheats and Wallpapers
 
     TRAINERS       REQUESTS       GAME REVIEWS       GAME WALLPAPERS       BOARDS
-OR-
  SAVE 25% ON A LIFETIME MEMBERSHIP WITH PROMO CODE "CHULIFEPROMO25" -- SHORT TIME! [ close ] 
 
     
  MESSAGE BOARD LINKS:   SIGNUP    |    BOARDS HOME    |   MY FAVORITE BOARDS    |   NEWEST POSTS    |   MY THREADS  
 
COMPANY OF HEROES 2 MESSAGE BOARD
PC GAMES  
 
   
SEARCH BOARDS:  
SEARCH THIS BOARD ONLY  
SEARCH HEADERS ONLY  
 
           
   Page 1 of 1     First Page     Previous Page     Next Page     Last Page  New Topic New Topic    New Poll New Poll    Post Reply Post Reply    Help Help   
 
 MESSAGE BOARDS >> TITLE SPECIFIC BOARDS > COMPANY OF HEROES 2
 Instant Building (build Fire problem)  
 
 
Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.

Send a PM to minhajnyc
ELITE
minhajnyc
  send PM
  view profile
  add to friends

United States 
User #: 307495
Posts: 11 
Joined: Oct 06, 2007   
Last visit: Jul 28, 2014
Posted: Jul 01, 2013 1:34:45 AM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

Hello all,

I've been experiencing a very weird bug (maybe?). When I use instant building cmd, everything works fine except when I build fires using. It builds the fire instantly (as it should) but the units do not receive the "warming up" effect from it? If I disable the cmd and then build the fire again - it works as it should normally.

Am I doing something wrong or has anyone else experienced this? Thank you for your responses!!

P.S. I love this site - you guys are an amazingly talented group of people!! (Satisfied Unlimited member)

Current rank: 1.5 Stars. Next Rank at 500 Posts.

Send a PM to BLACKJAK007
VETERAN
BLACKJAK007
  send PM
  view profile
  add to friends

France 
User #: 355663
Posts: 283 
Joined: Nov 28, 2007   
Last visit: Aug 20, 2014
Posted: Jul 01, 2013 4:08:33 AM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

 quote:
 originally posted by minhajnyc:

Hello all,

I've been experiencing a very weird bug (maybe?). When I use instant building cmd, everything works fine except when I build fires using. It builds the fire instantly (as it should) but the units do not receive the "warming up" effect from it? If I disable the cmd and then build the fire again - it works as it should normally.

Am I doing something wrong or has anyone else experienced this? Thank you for your responses!!

P.S. I love this site - you guys are an amazingly talented group of people!! (Satisfied Unlimited member)

Hello !
My english is not very good but if I understand what you have said you need to activate the option / select your unit / activate the capacity of you unit. If it's not work desactivate/give up the capacity that you try to activate (without desactivate the option of the trainer) and reactivate it.
Normally it's work fine.

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.

Send a PM to minhajnyc
ELITE
minhajnyc
  send PM
  view profile
  add to friends

United States 
User #: 307495
Posts: 11 
Joined: Oct 06, 2007   
Last visit: Jul 28, 2014
Posted: Jul 01, 2013 10:18:47 AM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

Hi,

So are you saying that I should activate the option (instant buildings) and then select the unit and then click the "build fire" option? I just want to clarify it first. Thanks for the time.

Current rank: 1.5 Stars. Next Rank at 500 Posts.

Send a PM to BLACKJAK007
VETERAN
BLACKJAK007
  send PM
  view profile
  add to friends

France 
User #: 355663
Posts: 283 
Joined: Nov 28, 2007   
Last visit: Aug 20, 2014
Posted: Jul 01, 2013 10:58:05 AM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

 quote:
 originally posted by minhajnyc:

Hi,

So are you saying that I should activate the option (instant buildings) and then select the unit and then click the "build fire" option? I just want to clarify it first. Thanks for the time.

You have two options :
* Instant Troops.
* Instant Buildings.

If you want to build a building =>
Activate instant buildings.
Choose the building who want to build.
Place it where you want to build.
Your building appear instantly.

If you want to buy/recruit a unit and/or buy a capacity/power (unit or building) =>
Activate instant troops.
Choose the capacity/power.
For me it's not work immediately the first time so desactivate/give up the capacity that you try to activate (without desactivate the option of the trainer).
Activate again the capacity/power and it's ok

Remark : This option works again and again in the same structure. If you choose an other building/structure you need to desactivate/give up the capacity that you try to activate (without desactivate the option of the trainer) then activate again the capacity/power.

I try to explain as good as possible.

Current rank: 1.5 Stars. Next Rank at 500 Posts.

Send a PM to SecondLife
ELITE
SecondLife
  send PM
  view profile
  add to friends

Switzerland 
User #: 208033
Posts: 169 
Joined: Mar 05, 2007   
Last visit: Aug 17, 2014
Posted: Jul 01, 2013 6:37:03 PM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

Noticed the same thing as well. Building fires, PAK43 or FH18 Howitzers will render them useless.

Only workaround for me is deactivate the option and build it "legally".

Don't know whats the exact issue here, but its definitely cheat related. Maybe there is something triggered right before finishing a build which says "render this entity active and not only built".

Probable solution to that is making the trainer only build up to 99% ? All just wild speculation though.

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.

Send a PM to bud11dy
ELITE
bud11dy
  send PM
  view profile
  add to friends

United States 
User #: 310870
Posts: 23 
Joined: Oct 11, 2007   
Last visit: Aug 19, 2014
Posted: Sep 28, 2013 3:20:45 AM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

I have the same issue also.
Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.

Send a PM to seb4771
ELITE
seb4771
  send PM
  view profile
  add to friends

France 
User #: 162036
Posts: 90 
Joined: Sep 17, 2006   
Last visit: Aug 19, 2014
Posted: Nov 14, 2013 10:56:07 AM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

arg, same for me.

BM4 or ML20 doesn't fire anytime

All times are (GMT -08:00) Pacific Time (US & Canada). Current time is 5:52:19 AM
Return to Company of Heroes 2 Message Board 2670 users online.   2597 guests / 73 members.
 
     
 
 
Trainer Troubleshooting Guide        Cheat Terms and Tutorials        Anti-Virus Notifications        Site Help / FAQ        Submit Cheats        Our Friends and Affiliates        About Us
      Copyright © 2001 - 2014  webworks, LLC  All Rights Reserved    -   DISCLAIMER    -   PRIVACY POLICY    -   TERMS OF SERVICE