Lord of the Rings: Battle for Middle Earth Message Board  STATUS: ACTIVE - Trainers are still being considered and updated for this title as patches are released. There is no guarantee that a trainer can be made or updated but it will be reviewed by our staff.

Our Lord of the Rings: Battle for Middle Earth Trainer is now available and supports RETAIL. Our Lord of the Rings: Battle for Middle Earth message board is available to provide feedback on our trainers or cheats.
Lord of the Rings: Battle for Middle Earth Trainer
REQUEST MORE OPTIONS
0 option(s) for voting
FILE UPDATE REQUEST
1 report(s) filed
BOOST UPDATE PRIORITY
Boost currently not available
Message Board for PC version
Page 11 of 32   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
Post here if you need help
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to redbaron101
    AUTHOR
    redbaron101 posted on Jan 19, 2005 6:29:22 PM - Report post
     
    quote:
    originally posted by Yellow man

    I followed the instructions step by step for the ini mod, but I still cant get it to work.
    Im getting a error message saying that it cant open data/ini/subystemslegends.ini
    Whats the problem?

    try downloading the ini files again, possibly a corrupt/missing value. You can get the files from here
    www.geocities.com/soodsbargains
    I originally got them from fileplanet and they work for me.

  • Send a message to Yellow man
    INACTIVE
    Yellow man posted on Jan 21, 2005 6:20:45 PM - Report post
     
    quote:
    originally posted by redbaron101

    quote:
    originally posted by Yellow man

    I followed the instructions step by step for the ini mod, but I still cant get it to work.
    Im getting a error message saying that it cant open data/ini/subystemslegends.ini
    Whats the problem?

    try downloading the ini files again, possibly a corrupt/missing value. You can get the files from here
    www.geocities.com/soodsbargains
    I originally got them from fileplanet and they work for me.

    Thx for the tip. Already tried that. Doesnt work.
    Ive also tried to reinstall the game, but that doesnt work either...

     
  • Send a message to help
    INACTIVE
    help posted on Jan 22, 2005 2:16:54 AM - Report post
     
    i dun get it y i allways die? no one is attacking me but hen i get defeated or in campigain i get to troll cave in moria and all my chars die and game over...this sucks
     
  • Send a message to Adajio
    INACTIVE
    Adajio posted on Jan 22, 2005 7:39:48 AM - Report post
     
    Does anyone know what the multiplayer in-game fellowship club bonus is? All I can tell is that i get a little shield on my citadel, and that's it.
     
  • Send a message to dude
    INACTIVE
    dude posted on Jan 22, 2005 1:26:00 PM - Report post
     
    I have tried to down load the ini files but it always says that it will cause unstableness in the game so it won't let me load them. Can some one please help me. 🤔
     
  • Send a message to nooooob
    INACTIVE
    nooooob posted on Jan 22, 2005 2:16:20 PM - Report post
     
    i definitely need help, i have 260 cmd points for good side on EASY, use em to make archers and rohirrim, put most of my archers on the wall with the rohirrim when they set the ladders up, along with all my heros, and leaving a battalion of archers on top of the gate to take down any battering rams coming through, and they rape me. what am i doing wrong?
    i am a noob.
     
  • Send a message to Shawnz
    INACTIVE
    Shawnz posted on Jan 22, 2005 5:59:06 PM - Report post
     
    Okay guys idk wats wrong with my game so i need some help!! When i start my starts the credits (EA logo ect) everything is fine but when i get to the main menu the colors arent regular they are bright PINKS & PURPLES & when i start games the same thing happens!!!!!!! Whats wrong?!?!?!?!?
     
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to Manch
    ELITE
    Manch posted on Jan 22, 2005 6:51:21 PM - Report post
     
    Same thing happened to me with Half Life 2. Just update your graphics drivers and reinstall the game. Its a combination of drivers and missing texture files.

    [Edited by Manch, 1/22/2005 6:51:54 PM]
Page 11 of 32   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 6:55:35 AM