Medal of Honor: Airborne Message Board
Our Medal of Honor: Airborne Trainer is now available and supports RETAIL. Our Medal of Honor: Airborne message board is available to provide feedback on our trainers or cheats.
Medal of Honor: Airborne Trainer
REQUEST MORE OPTIONS
0 option(s) for voting
FILE UPDATE REQUEST
1 report(s) filed
BOOST UPDATE PRIORITY
Boost currently not available
Message Board for PC version
Page 1 of 1
Signup or Login to Post
Help!
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to spring03224
    ELITE
    spring03224 posted on Sep 13, 2007 11:19:11 AM - Report post
     
    Hi there~

    My pc is all pass for "MOHA" sys' requirement

    But why evertime I start the game and CPU runs in 100% and

    It took 3~5min to enter the menu,& when in loading

    session,It works no more?

    And It also happened on "The Lost Planet"

    Maybe My pc can't run TV Games?

    My PC:
    AMD Opteron 146(939) OC 2.9GHz
    A-DATA DDR 566 512M*2(1G)
    80G*2 nRAID 0(still 10GB up free space)
    7800GT OC 480GHz/1250GHz
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to sparkleboy
    ELITE
    sparkleboy posted on Sep 13, 2007 7:16:45 PM - Report post
     
    your are running on old AMD microprocessor. that might the reason you are having 100% CPU. also, it depends on the RAM, to play new games you atleast need 512 to 1GB RAM. your graphic gard looks good to play this game.
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to fptp01
    ELITE
    fptp01 posted on Sep 20, 2007 2:40:00 PM - Report post
     
    yeah mine does the same thing thought its not slow it just goes to 100% i got the dual core amd ahlon 3.0ghz and 2gbs of ram and 500 gb of hd and a 8800 gtx video card.
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to spring03224
    ELITE
    spring03224 posted on Oct 12, 2007 12:52:58 AM - Report post
     
    I got it.

    This game doesn't support Audugy 2 ZS
  • Send a message to anett
    INACTIVE
    anett posted on Nov 21, 2007 4:51:08 AM - Report post
     
    The weirdest thing is that I installed MOHA on my old computer-Pentium 3,and it works!!!
    But they barrely move,or shoot.The game is working without problem,except that I have to wait about 5 minutes till it starts...
    But on my current computer it wont start.My computer:
    NVIDIA 8800GTS Silent
    2GB of RAM
    Intel(R) 6.00GHz
    Core 2 Quad processor

    It just wont start....
     
Page 1 of 1
Signup or Login to Post
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 2:17:33 AM