Feedback, Complaints or Problems

Page 1 of 1
Signup or Login to Post
  Trainer becomes unresponsive to clicking
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to Xenophon
    ELITE
    Xenophon posted on Jun 22, 2017 3:15:54 PM - Report post
     
    So, I've been having a strange problem with some of the more recent trainers. It's hard for me to explain, but soon after executing the file it stops responding to some of my commands. It's still usable but I can't, for example, alter any values as clicking the window to input the numbers i want doesn't let me type them. Clicking the debug or joystick tabs results in the trainer showing me an empty grey space. The help tab shows info but i can't scroll down. After a few tries it this, it usually shows me the same empty grey when I try to go back to the hotkeys tab.

    I realize this might not make much sense so I've attached a small video of me trying to operate the latest version of the GTA V trainer to, hopefully, help explain my problem.

    I've not seen anyone else complaining about this so it is probably on my end but I'd like some ideas on what might be going on, please.
    FILE ATTACHED
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to rebaygsda
    ELITE
    rebaygsda posted on Jun 22, 2017 3:35:59 PM - Report post
     
    turn off Windows defender og to temp in appdata local and add cheathappens folder as and trainer to allow list in settings
  • Founder
    Send a message to PWizard
    FOUNDER
    PWizard posted on Jun 22, 2017 5:26:36 PM - Report post
     
    Are you using the trainer on a monitor that is not your primary monitor? This can cause a similar issue. Moving the trainer to the primary monitor typically fixes it. Otherwise it is likely that some security product or third party software might be interfering.
    Chris O'Rorke (chris@cheathappens.com)
    Co-Founder: Cheat Happens.com
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to Xenophon
    ELITE
    Xenophon posted on Jun 24, 2017 1:02:57 PM - Report post
     
    Just wanted to let you know that this is basically fixed now. I'm not sure what triggered the change but I tampered a bit with my av settings. After a bit of back and forth I tried to change the values during a game and it worked. Anyway, sorry for wasting your time.
Page 1 of 1
Signup or Login to Post
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 12:10:01 PM