Mass Effect 2 Message Board
Our Mass Effect 2 Trainer is now available and supports ORIGIN. Our Mass Effect 2 message board is available to provide feedback on our trainers or cheats.
Mass Effect 2 Trainer
REQUEST MORE OPTIONS
0 option(s) for voting
FILE UPDATE REQUEST
1 report(s) filed
BOOST UPDATE PRIORITY
Boost currently not available
Message Board for PC version
Page 2 of 2   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
File Invalid Issue
  • Current rank: 3.5 Stars. Next Rank at 8000 Posts.
    Send a message to DABhand
    AUTHOR
    DABhand posted on May 07, 2011 4:15:36 PM - Report post
     
    If the old fashioned MS icon is showing then it is being blocked by something.
    Great site for new games with constant deals

    Click Here for G2Play for great deals

    Oh and Don't forget some tuts on ASM and defeating DMA

    Clicky Here for them
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to NoseGoblin
    ELITE
    NoseGoblin posted on May 20, 2011 10:41:50 AM - Report post
     
    Same exact problem, no Icon for launcher and the file will not start when clicked. All fire wall and anti virus have been disabled.

    Any ideas?

  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to NoseGoblin
    ELITE
    NoseGoblin posted on May 20, 2011 11:36:42 AM - Report post
     
    Seems to be a problem with the file. I can download 1,1 with no issues, the trainer will start. 1.2 shows the old icon, not the CH icon and will not start. I tried using IE and Firefox with the same results.

    Can someone look into this or point me to a working trainer for 1.2?

    All the best!

  • Founder
    Send a message to PWizard
    FOUNDER
    PWizard posted on May 20, 2011 1:50:10 PM - Report post
     
    I downloaded your trainer and it worked just fine. Something on your PC is blocking it.
    Chris O'Rorke (chris@cheathappens.com)
    Co-Founder: Cheat Happens.com

    Facebook . Vimeo . YouTube
  • Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
    Send a message to NoseGoblin
    ELITE
    NoseGoblin posted on Jun 04, 2011 12:20:53 PM - Report post
     
    Right you are... I installed it on another partition and it is working as it should. I have no idea what was running on the main drive OS, I turned off the firewall and virus, but clearly there is something running that was an issue.

    Thanks much!

  • Current rank: 4 Stars. Next Rank at 10.000 Posts.
    Send a message to Neo7
    AUTHOR
    Neo7 posted on Jun 04, 2011 1:10:14 PM - Report post
     
    quote:
    originally posted by NoseGoblin

    Right you are... I installed it on another partition and it is working as it should. I have no idea what was running on the main drive OS, I turned off the firewall and virus, but clearly there is something running that was an issue.

    Thanks much!

    Use Clean Boot then slowly enable your 3rd party startup programs and services one by one to isolate which one it is.

    Your bitterness, I will dispel
Page 2 of 2   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 11:25:45 PM