LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / MESSAGE BOARDS / FEEDBACK, COMPLAINTS OR PROBLEMS

Feedback, Complaints or Problems

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 3 of 3   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
Another Trainer Problem
 
HonestGamer  posted on Mar 09, 2010 1:00:52 PM - Report post

Moderator
Send a message to HonestGamer
MODERATOR
quote:
originally posted by Xientie

PWizard did say that those trainers have a new security template perhaps that is what is causeing the trainers to fail?

Perhaps something might still be blocking the trainer! Firewall?

Also check if you have turned of your AV COMPLETELY, cause there are some checks that don't get disabled.

And perhaps it has got nothing to do with the security template.

 
VizlaN  posted on Mar 10, 2010 12:28:40 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to VizlaN
ELITE
Got the exact same issue you are having, but with the Anno 1404 trainers. Everything has been working nicely for 3 years now. Avira turned of, no firewall, all services not needed are turned of, all programs not needed are turned of, ran in compatibility mode and even tried repair and reset system to a previous date.

[Edited by VizlaN, 3/10/2010 12:33:53 PM]

Page 3 of 3   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
  Post Reply
Go to page: 1  2  3 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 10:09:06 AM