LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / MESSAGE BOARDS / FEEDBACK, COMPLAINTS OR PROBLEMS

Feedback, Complaints or Problems

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 1 of 1
Signup or Login to Post
Locked Topic  Image Issue
 
ArchDuke  posted on Feb 02, 2009 12:30:22 PM - Report post


Send a message to ArchDuke
INACTIVE
So far this only happens when I'm on My Blogs page.

i44.tinypic.com/2ezgwhi.jpg

And if I link something my post will stay blanc for some reason.

[Edited by ArchDuke, 2/2/2009 12:33:10 PM]

 
AdmiralAckbar  posted on Feb 02, 2009 12:32:37 PM - Report post

Current rank: 2.5 Stars. Next Rank at 2000 Posts.
Send a message to AdmiralAckbar
ELITE
quote:
originally posted by ArchDuke

So far this only happens when I'm on My Blogs page.


[Edited by ArchDuke, 2/2/2009 12:32:25 PM]

Delete it cuz it's breaking the My Blogs window

 


Send a message to ArchDuke
INACTIVE
I'm sorry what?
 
AdmiralAckbar  posted on Feb 02, 2009 12:36:03 PM - Report post

Current rank: 2.5 Stars. Next Rank at 2000 Posts.
Send a message to AdmiralAckbar
ELITE
quote:
originally posted by ArchDuke

I'm sorry what?

It's breaking your whole profile window and everyone's My Blog window. Everyone that's subscribed that is!
This Link

More stuff broken Link

You fixed it!

[Edited by Spamwise_GameG, 2/2/2009 12:40:44 PM]

 
ArchDuke  posted on Feb 02, 2009 12:41:48 PM - Report post


Send a message to ArchDuke
INACTIVE
Done. Weird though...

Well but I still have an issue as you can see by my last blog (Link) sometimes when I link something the post goes blanc.

And SpamWise please don't unsubscribe! xD

[Edited by ArchDuke, 2/2/2009 12:42:32 PM]

Page 1 of 1
  Post Reply
 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 10:18:58 PM