LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / MESSAGE BOARDS / FEEDBACK, COMPLAINTS OR PROBLEMS

Feedback, Complaints or Problems

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 1 of 2   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
Locked Topic  Broken Page
 
shianova  posted on Feb 01, 2009 5:19:20 PM - Report post

Current rank: 2.5 Stars. Next Rank at 2000 Posts.
Send a message to shianova
ELITE
Everybody tells me that my personal page is broken but I see it perfectly working... what is going on???
 
AdmiralThrawn  posted on Feb 01, 2009 5:20:08 PM - Report post

Current rank: 3 Stars. Next Rank at 4000 Posts.
Send a message to AdmiralThrawn
CRAHSYSTOR
Some aspect of HTML has gone astray. Check to make sure you've got all the closing tabs you need in your Personal Comment or blogs.
 
shianova  posted on Feb 01, 2009 7:19:02 PM - Report post

Current rank: 2.5 Stars. Next Rank at 2000 Posts.
Send a message to shianova
ELITE
Everything is fine when I look at it
 
AdmiralThrawn  posted on Feb 01, 2009 7:29:43 PM - Report post

Current rank: 3 Stars. Next Rank at 4000 Posts.
Send a message to AdmiralThrawn
CRAHSYSTOR
Not when I do. Why don't you E-mail me all the code from your personal comment and Latest Blog to me, so I can take a look at it.

My Mail's on my profile page.

This is what I see when I go to your page:
Link


This is what it should be:
Link

[Edited by AdmiralThrawn, 2/1/2009 7:37:59 PM]

 
dstates  posted on Feb 01, 2009 9:08:55 PM - Report post

Moderator
Send a message to dstates
MODERATOR
i didn't find a problem in the html, but i could have overlooked something.
 
Latiosmaster47  posted on Feb 01, 2009 9:16:11 PM - Report post

Moderator
Send a message to Latiosmaster47
MODERATOR
Make sure your image tags are all closed.

One guy had this same problem a while back, and it had to do with an open image tag in his blog.

Make sure all your image tags look like this: [img] url of image goes here [/img]

 
dstates  posted on Feb 01, 2009 9:32:04 PM - Report post

Moderator
Send a message to dstates
MODERATOR
wow cant believe i missed that....
the code for your hit counter is much longer than it needs to be. it was most likely too large to fit into your personal comment so the last bit of script was cut off.


this is a fixed and shortened version of the code:

<table width="133" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3">
<tr>
<td align="center">
<a href="http://www.website-hit-counters.com" target="_blank">
<img src="http://www.website-hit-counters.com/cgi-bin/image.pl?URL=127201-4829" alt="hit counter" border="0" ></a>
</td>
</tr>
</table>

 
shianova  posted on Feb 02, 2009 9:53:41 AM - Report post

Current rank: 2.5 Stars. Next Rank at 2000 Posts.
Send a message to shianova
ELITE
Like I said I don't get what the problem is cause I see EVERYTHING working 100% on my page
Page 1 of 2   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
  Post Reply
Go to page: 1  2 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 6:36:45 PM