LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / MESSAGE BOARDS / FEEDBACK, COMPLAINTS OR PROBLEMS

Feedback, Complaints or Problems

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 3 of 3   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
Signup or Login to Post
Odd problem
 
element5  posted on May 15, 2016 7:47:42 PM - Report post

Current rank: 2.5 Stars. Next Rank at 2000 Posts.
Send a message to element5
ELITE
quote:
originally posted by hmwhoknows

i looked at the thread you mentioned, and it could be something like that.
but that thread does not offer a solution either.
only 0x90 who offered to teamviewer the issue.

is the temp file CH_Temp.tmp or ~mnn133.tmp? Have you tried making exclusions for the temp file as well?

 
hmwhoknows  posted on May 15, 2016 7:48:52 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to hmwhoknows
ELITE
havent tried making exclusions for those 2, but the files arent even showing for a split second in the temp folder. i can try exclude them tho.

edit


excluded the entire temp folder to try it out- didnt work.

[Edited by hmwhoknows, 5/15/2016 7:51:03 PM]

 
element5  posted on May 15, 2016 7:52:56 PM - Report post

Current rank: 2.5 Stars. Next Rank at 2000 Posts.
Send a message to element5
ELITE
It's usually in AppData\Local\Temp\CH_Temp.tmp for example. That solved the same problem for me with Borderlands Pre Sequel.

No other ideas beyond that.

[Edited by element5, 5/15/2016 7:56:19 PM]

 
hmwhoknows  posted on May 15, 2016 7:56:55 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to hmwhoknows
ELITE
excluded the folder.
only CH2.dll is being added to the folder, when i launch the trainer.

Edit- it solved the issue for the Borderlands 2 Editor.

but NOT exanima.

[Edited by hmwhoknows, 5/15/2016 8:01:39 PM]

edit 2;

thanks to the idiotic nature of bitdefender, it removes the exclusion, the second the file disappears. (invalid path, as the file is gone)

[Edited by hmwhoknows, 5/15/2016 8:06:54 PM]

 
hmwhoknows  posted on May 15, 2016 9:01:24 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to hmwhoknows
ELITE
i dont remember how many hours ive spent on this.
but ive managed to fix it..

when i uninstalled bitdefender, it had some weird leftovers.
i used the iobit uninstaller to completely remove bitdefender, and the trainer works perfectly now.


lesson of the day; bitdefender is so stronk that even its leftovers will break your stuff..


in the end, bitmolester was the cause.. -.-

 
element5  posted on May 16, 2016 12:18:41 AM - Report post

Current rank: 2.5 Stars. Next Rank at 2000 Posts.
Send a message to element5
ELITE
Congrats for finding it. That's gotta feel pretty good after all the effort you put into it.

Now go train some games and enjoy it.

 
PWizard  posted on May 16, 2016 7:03:23 AM - Report post

Founder
Send a message to PWizard
FOUNDER
I would completely uninstall all AV, firewall and other security software. Give windows temp folder full permissions. Right click run as admin on trainer.

If that works, then systematically go back and start reinstalling security software.

 
hmwhoknows  posted on May 16, 2016 8:43:40 AM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to hmwhoknows
ELITE
yea, thats what i ended up doing.

i was literally 1step away from reinstalling my os.

i really appreciate all the help.

Page 3 of 3   •  First Page  •  Previous Page  •   Next Page  •   Last Page
  Post Reply
Go to page: 1  2  3 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 9:43:31 PM
Cheat Happens Premium
 
* Access PC trainers and exclusive content
* Updated game trainers and cheats daily
* Get notified when new cheats are added
* Request which games get new trainers
* Priority support with any problem
Message Board Moderators
Neo7
Neo7
Latiosmaster47Latiosm.
forty-twoforty-two
HonestGamerHonestG.
dstatesdstates
Important Board Topics
Trending Topics