LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / MESSAGE BOARDS / FEEDBACK, COMPLAINTS OR PROBLEMS

Feedback, Complaints or Problems

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 1 of 1
Signup or Login to Post
says "no internet"
 
CreaTurenl  posted on May 26, 2012 5:20:12 AM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to CreaTurenl
ELITE
hello

i got the civ 5 trainer but it now says i need to have internet (i do have working ) thus failing to authenticate trainer :s and then closes the trainer.

it is the ver 1.01.511 for Civ 5 ...

any ideas??

seems all trainer now have this

[Edited by CreaTurenl, 5/26/2012 5:24:52 AM]

 
PWizard  posted on May 26, 2012 5:26:48 AM - Report post

Founder
Send a message to PWizard
FOUNDER
disable/uninstall all AV, firewall and other security software. right click run as admin on trainer. plug pc directly into internet bypassing network routers/firewalls until you find the problem.
 
CreaTurenl  posted on May 26, 2012 7:17:49 AM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to CreaTurenl
ELITE
i disabled AV
turned off firewall in router
connected to most direct route possible
and still no joy

i can see it tries to connect to 70.182.176.240 in my router but the trainer says i got no internet but it does reach my router :S

things that changed is that i switched provider and i got a new router from Cisco no clue if it can be that ....

maybe it blocks a certian port you need :S

[Edited by CreaTurenl, 5/26/2012 7:18:49 AM]

 
techowl  posted on May 26, 2012 7:22:05 AM - Report post

Current rank: 3.5 Stars. Next Rank at 8000 Posts.
Send a message to techowl
ELITE
have you tried reset your router?
 

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to CreaTurenl
ELITE
Yupp doesn't work/fix it :S

well maybe fresh install next week will help :S

Page 1 of 1
  Post Reply
 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 8:58:39 PM