LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / PC CHEATS & TRAINERS / COMMAND & CONQUER: RED ALERT 3 - UPRISING / MESSAGE BOARD / ORBITAL DROP

Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising

Message Board for PC version

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 1 of 1
Signup or Login to Post
Orbital Drop
 
OneDarkLord  posted on Dec 31, 2011 8:46:38 AM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to OneDarkLord
ELITE
the game crashes every time using Orbital Drop while the trainer is activated,I'm not sure if a specific option in the trainer causes that
and it happens in both Skirmish and Campaign

if anyone knows a solution please reply!

/edit

now i have other problem, every time i press on F1 to activate the trainer it keeps saying non-stop "activate",dunno why...i played with the trainer lots of times,and now this issue persists

[Edited by OneDarkLord, 12/31/2011 10:25:24 AM]

 
Monkey007  posted on Dec 31, 2011 11:45:08 AM - Report post

Current rank: 2 Stars. Next Rank at 1000 Posts.
Send a message to Monkey007
ELITE
Are you sure your Anti-Virus or other programs aren't interfering? Sure sounds like it, if it works at first and then stops all of a sudden. Perhaps add the trainer to the exception list, sometimes turning your AV off isn't enough.

Make sure you run both the game and the trainer as Admin.

Perhaps re-download the trainer, just in case?

If all else fails, try going past the troubleshooting guide:
www.cheathappens.com/trainer_troubleshooting.asp

 
benduhova  posted on Dec 31, 2011 3:37:04 PM - Report post

Current rank: 3 Stars. Next Rank at 4000 Posts.
Send a message to benduhova
HIM
it can be caused by having the invincible units on when using certain superpowers
 
OneDarkLord  posted on Dec 31, 2011 4:34:35 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to OneDarkLord
ELITE
it's not because of my Anti-Virus...
well i found a "fix" for Orbital Drop,game crashes when using Orbital Drop if Plasma Force Armor option is activated.

dunno why but today the trainer just keeps saying "active" every time I'm activating(F1)...,didn't happen before
I'm always running as admin,and i re-download but this issue persists,really weird.

i looked into the troubleshoot guide and downloaded Combined Community Codec Pack,but it didn't change it.

recently i have installed Anti-Keylogger program called Key Scrambler,it encrypts my keystrokes,is it possible that it's causing this non-stop "active" every time I'm activating the trainer?(i have other trainers by CH,and this is the only trainer that does it....)
UPDATE: well it's not because of Key Scrambler..i turned it off and still the same =.=

[Edited by OneDarkLord, 12/31/2011 4:56:25 PM]

 
Neo7  posted on Dec 31, 2011 7:19:19 PM - Report post

Moderator
Send a message to Neo7
MODERATOR
Please check (and possibly update) your sound drivers.
 
OneDarkLord  posted on Jan 01, 2012 6:04:16 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to OneDarkLord
ELITE
quote:
originally posted by Neo7

Please check (and possibly update) your sound drivers.

few days ago update was released so i updated it(before this issue appeared),my sound-card is Realtek

well...today i played and the trainer worked fine,i even exit the game few times and activate it again,this issue somehow resolved by itself and i hope it won't appear again

thanks for everyone who replied and tried to help me,god bless you!
have a nice day,more power CH!

Page 1 of 1
  Post Reply
 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 3:16:00 AM
Promo Codes
Latest Trainer
• Reveal Map
• Plasma Force Armor (God Mode)
• Nuclear Death Pulse (Cripple All Forces)
+ 9 more options
  Show all Cheats & Trainers
Latest Wallpaper
1024 x 768
• 1152 x 600
• 1280 x 960
1280 x 1024
1600 x 1200
1920 x 1200
Wallpaper #1 of 1   Show All