LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / MESSAGE BOARDS / FEEDBACK, COMPLAINTS OR PROBLEMS

Feedback, Complaints or Problems

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 1 of 1
Signup or Login to Post
Firefox Issue
 
BigBodZod  posted on Oct 03, 2011 4:03:12 PM - Report post

Current rank: 1.5 Stars. Next Rank at 500 Posts.
Send a message to BigBodZod
ELITE
When I use the Preview option and then click on the Submit button I received the following message from FF v7.0.1

The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

However, if I click on Go Back and Go Back then submit me response without using the preview then I can post without any problems.

I didn't have this issue on v6.xx but it started with v7.xx

Even if I create a new post and use the same preview post option it gives the same error message.

Any ideas on this one ?

 
piita  posted on Oct 03, 2011 6:02:19 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to piita
SAGE
Use chrome firefox smells LOL
 
dstates  posted on Oct 03, 2011 6:35:20 PM - Report post

Moderator
Send a message to dstates
MODERATOR
certain characters can break a post, try removing all single quotation marks ( ' ) from your post.

if you still have trouble, log out, wait 5-10 minutes then try to post again.

 
dstates  posted on Oct 04, 2011 1:36:40 AM - Report post

Moderator
Send a message to dstates
MODERATOR
for some reason i am having the same message when trying to visit any page on the site. im using a proxy right now to post this...seems like a security issue.
 
HonestGamer  posted on Oct 04, 2011 3:52:28 AM - Report post

Moderator
Send a message to HonestGamer
MODERATOR
quote:
originally posted by dstates

for some reason i am having the same message when trying to visit any page on the site. im using a proxy right now to post this...seems like a security issue.

Well Firefox was giving me the same kind of problem. Switching to another browser solves the problem though.

 
Neo7  posted on Oct 04, 2011 5:29:44 AM - Report post

Moderator
Send a message to Neo7
MODERATOR
This problem is not unique to Firefox.
 
dstates  posted on Oct 04, 2011 9:23:30 AM - Report post

Moderator
Send a message to dstates
MODERATOR
neo is correct, i cannot reach the site through any other browser either.

it seems as though my IP has been blocked from the site, may need an admin to help me out here.

Edit: still using a proxy to get here and post.

[Edited by moderator dstates, 10/4/2011 9:24:15 AM]

 
BigBodZod  posted on Oct 04, 2011 10:31:48 PM - Report post

Current rank: 1.5 Stars. Next Rank at 500 Posts.
Send a message to BigBodZod
ELITE
Thanks for all the feedback, I know it was working before the v7.xx update so something changed in FF that I can not seem to find.

I currently use (4)Four separate tabbed browsers all at the same time as I keep specific sites open on each one, CH looked and behaved best on FF so I have it starting up on a tab under that browser.

I don't really have any more tab space on Chrome as it is only used for my Google and Gmail stuff and that is all.

Can you open another session of Chrome and have it automatically open a completely different set of tabbed web sites ???

I have never been able to get this to work on any web browser.

Page 1 of 1
  Post Reply
 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 12:25:05 AM