Activation Repeating Fix - Cheat Happens Civilization 5 Message Board (Page 1)
Cheat Happens Game Cheats and Wallpapers
Cheat Happens Game Cheats and Wallpapers
 
Cheat Happens Game Cheats and Wallpapers
 
     TRAINERS       REQUESTS       GAME REVIEWS       GAME WALLPAPERS       BOARDS
-OR-
  SAVE 25% ON A LIFETIME MEMBERSHIP WITH PROMO CODE "CHULIFEPROMO25" -- SHORT TIME! [ close ] 
 
     
  MESSAGE BOARD LINKS:   SIGNUP    |    BOARDS HOME    |   MY FAVORITE BOARDS    |   NEWEST POSTS    |   MY THREADS  
 
CIVILIZATION 5 MESSAGE BOARD
PC GAMES  
 
   
SEARCH BOARDS:  
SEARCH THIS BOARD ONLY  
SEARCH HEADERS ONLY  
 
           
   Page 1 of 2     First Page     Previous Page     Next Page     Last Page  New Topic New Topic    New Poll New Poll    Post Reply Post Reply    Help Help   
 
 MESSAGE BOARDS >> TITLE SPECIFIC BOARDS > CIVILIZATION 5
 Activation Repeating Fix  
 
 
Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.

Send a PM to Brewdog
SAGE
Brewdog
  send PM
  view profile
  add to friends

United States 
User #: 954900
Posts: 34 
Joined: Apr 14, 2010   
Last visit: Sep 01, 2014
Posted: Sep 10, 2011 5:21:21 PM - Report post  (2)  (0)       Post Reply  post reply  

I bought the steam Deluxe Edition yesterday cause it had a 75% sale, but when I went to run the trainer I found when I hit the F1 key to activate it keep repeating Trainer Activated in the background, and I mean it repeated it over and over. If you are having this issue too this may work for you too.
NOTE I tried every trick they suggested.

1. I have win7 so made admin rights, right click Trainer, Options, Compatible tab, Run as Administrative.

2. When playing Civ5 have steam in off online mode. Open Steam, click in top left corner Steam scroll, select Go offline. Steam well restart, (If you want to play in online later select steam, go online)

3. Run trainer, gun game, and it should stop with that Activation repeating voice.

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.

Send a PM to uthead9
SAGE
uthead9
  send PM
  view profile
  add to friends

United States 
User #: 971755
Posts:
Joined: May 14, 2010   
Last visit: Sep 17, 2014
Posted: Sep 11, 2011 6:52:06 AM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

doesnt seem to work for me still just the same as before
Moderator

Send a PM to Neo7
MODERATOR
Neo7
  send PM
  view profile
  add to friends

Japan 
User #: 475
Posts: 8064 
Joined: Jan 17, 2004   
Last visit: Sep 17, 2014
Posted: Sep 11, 2011 7:17:01 AM - Report post  (1)  (0)       Post Reply  post reply  

Please install the latest AC3filter and latest directshow filters (CCCP is the easiest way to do this).

Also please uninstall QuickTime player as it has been known to cause audio problems before.

---------------------------------------------------------------------------
Your bitterness, I will dispel
Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.

Send a PM to Brewdog
SAGE
Brewdog
  send PM
  view profile
  add to friends

United States 
User #: 954900
Posts: 34 
Joined: Apr 14, 2010   
Last visit: Sep 01, 2014
Posted: Sep 11, 2011 5:30:58 PM - Report post  (1)  (0)       Post Reply  post reply  

Thanks Neo7 I went to ac3filter.net/ and downloaded

ac3filter.net/wiki/Download_AC3File
ac3filter.net/wiki/Download_AC3Filter

Went to online statues with Steam and tried it and that did the trick thanks.

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.

Send a PM to Brewdog
SAGE
Brewdog
  send PM
  view profile
  add to friends

United States 
User #: 954900
Posts: 34 
Joined: Apr 14, 2010   
Last visit: Sep 01, 2014
Posted: Sep 13, 2011 3:01:16 PM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

Well after a few days it worked now it doing the same thing even in offline mode. I would appreciate it if someone tell me what i need or what i am doing wrong.
Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.

Send a PM to LalBadShah
CHEATMASTER
LalBadShah
  send PM
  view profile
  add to friends

United States 
User #: 794984
Posts:
Joined: Sep 06, 2009   
Last visit: Aug 17, 2014
Posted: Oct 14, 2011 12:02:00 PM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

i am having same problem. It was working fine and recently it started to have problem. After activating the trainer it repeats "on" and "off".

any help in this will be much appreciated

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.

Send a PM to mhardinpeace
ELDER
mhardinpeace
  send PM
  view profile
  add to friends

United States 
User #: 1201562
Posts:
Joined: Jun 13, 2011   
Last visit: May 14, 2012
Posted: Oct 16, 2011 3:52:57 PM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

The exact same thing is happening to me, a fix would be greatly appreciated.
Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.

Send a PM to WillowHesky
CHEATMASTER
WillowHesky
  send PM
  view profile
  add to friends

United Kingdom 
User #: 1324187
Posts:
Joined: Feb 04, 2012   
Last visit: Mar 24, 2012
Posted: Feb 14, 2012 6:20:36 AM - Report post  (0)  (0)       Post Reply  post reply  

I just wanted to ask if anyone has come up with a fix to this problem yet?

I am having the same activated then deactivated problem.

If I press a key I get the voice sound "activated" then I hear a pop sound then the voice says "deactivated".

It was working fine when I first started using it, which is strange.

Any help would be great.

I am using a retail version too, if that helps.

[Edited by WillowHesky, 2/14/2012 6:25:23 AM]

Page 1 of 2     First Page     Previous Page     Next Page     Last Page
Go to page: 2 
All times are (GMT -08:00) Pacific Time (US & Canada). Current time is 12:46:09 AM
Return to Civilization 5 Message Board 2988 users online.   2919 guests / 69 members.
 
     
 
 
Trainer Troubleshooting Guide        Cheat Terms and Tutorials        Anti-Virus Notifications        Site Help / FAQ        Submit Cheats        Our Friends and Affiliates        About Us
      Copyright © 2001 - 2014  webworks, LLC  All Rights Reserved    -   DISCLAIMER    -   PRIVACY POLICY    -   TERMS OF SERVICE