LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / PC CHEATS & TRAINERS / COMMAND & CONQUER: GENERALS / MESSAGE BOARD / PROBLEM!

Command & Conquer: Generals

Command & Conquer: Generals Trainer, Cheats for PC

Message Board for PC version

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 1 of 1
Signup or Login to Post
Problem!
 
Lucchese  posted on Jul 27, 2011 3:21:01 AM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to Lucchese
ELITE
Hello everyone,
I just downloaded the C&C Generals (First Decade) trainer from here and created custom keys because i do not have a laptop with a numpad.
When i go into the game and press F1 at the main menu, the trainer tells me its activated.

BUT, when i then start a game and press my new keys, all of these keys react with saying "Deactivated" instead of activated.
Extra info: running trainer from game folder as administrator.
Running game as administrator.

What am i doing wrong?

 
Evanscense  posted on Jul 27, 2011 3:44:21 AM - Report post

Current rank: 4.5 Stars. Next Rank at 20.000 Posts.
Send a message to Evanscense
EVIL GENIUS
The trainer hotkeys been customized. it should be a problem with customizing IMO.
 
Lucchese  posted on Jul 27, 2011 8:20:38 AM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to Lucchese
ELITE
I've tried different keys, they all react like that.
 
ServiusTheBear  posted on Mar 23, 2012 3:17:25 PM - Report post

Current rank: 4 Stars. Next Rank at 10.000 Posts.
Send a message to ServiusTheBear
AUTHOR
quote:
originally posted by Lucchese

Hello everyone,
I just downloaded the C&C Generals (First Decade) trainer from here and created custom keys because i do not have a laptop with a numpad.
When i go into the game and press F1 at the main menu, the trainer tells me its activated.

BUT, when i then start a game and press my new keys, all of these keys react with saying "Deactivated" instead of activated.
Extra info: running trainer from game folder as administrator.
Running game as administrator.

What am i doing wrong?

Right I just tried the 1. COMMAND & CONQUER: GENERALS TRAINER (FIRST DECADE) and it works with the Normal C&C Generals game even tho it dose say Deactivated instead of Activated. All though the option dose work. This has been tested on a vista 32 bit system in admin mode for game and trainer.

 
ZotacFxx  posted on Jun 20, 2012 6:12:57 PM - Report post

Current rank: 1 Star. Next Rank at 100 Posts.
Send a message to ZotacFxx
SAGE
i am getting the same problem is there a way to fix this ?
 
Caliber  posted on Jun 20, 2012 6:20:13 PM - Report post

Founder
Send a message to Caliber
FOUNDER
you are using a 4 year old trainer for a 9 year old game. nobody is going back to work on this trainer or this game any longer..

fyi,
Cal

Page 1 of 1
  Post Reply
 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 11:23:04 AM
Promo Codes
Latest Trainer
• Add 100000 Cash
• Add 100 to Max Power
• Set Current Power to 0
+ 2 more options
  Show all Cheats & Trainers