LOGIN  .  SIGNUP   .  SUPPORT 
HOME / MESSAGE BOARDS / FEEDBACK, COMPLAINTS OR PROBLEMS

Feedback, Complaints or Problems

Signup   Message Boards Home   Newest Posts   My Favorite Boards   My Threads
Page 1 of 1
Signup or Login to Post
Submit button broken.
 
AdmiralThrawn  posted on Apr 16, 2011 8:45:19 AM - Report post

Current rank: 3 Stars. Next Rank at 4000 Posts.
Send a message to AdmiralThrawn
CRAHSYSTOR
Every time I click 'Submit' on this site, regardless of web browser, I get taken to a blank browser-specific page saying the link is broken.
 
PWizard  posted on Apr 16, 2011 8:48:16 AM - Report post

Founder
Send a message to PWizard
FOUNDER
Well, obviously not EVERY time or you wouldn't have been able to post this message. What are you trying to SUBMIT ?
 
AdmiralThrawn  posted on Apr 16, 2011 9:10:53 AM - Report post

Current rank: 3 Stars. Next Rank at 4000 Posts.
Send a message to AdmiralThrawn
CRAHSYSTOR
I was trying to post on JJ's blog, but it also happens on my blog and some threads here. Also with PMs.

I was really surprised that thread got through.

Okay, it must be specific to my computer, because the work computer has no issue with it. I'll reset all my stuff when I get home.

As far as I could tell it only worked when creating totally new threads or blogs. Creating subsequent posts or attempting to edit anything sent me to the blank page.

[Edited by AdmiralThrawn, 4/16/2011 9:14:31 AM]

[Edited by AdmiralThrawn, 4/16/2011 9:14:51 AM]

 
AdmiralThrawn  posted on Apr 16, 2011 3:19:57 PM - Report post

Current rank: 3 Stars. Next Rank at 4000 Posts.
Send a message to AdmiralThrawn
CRAHSYSTOR
Home computer.

Test test.

Looks like it fixed itself.

Sorry for wasting your time.

[Edited by AdmiralThrawn, 4/16/2011 3:20:20 PM]

Page 1 of 1
  Post Reply
 
All times are (GMT -06:00) Central Time (US & Canada). Current time is 10:46:03 AM